Alkar II pretrpio poraza od DOŠK-a, Pristan prvak B-1 lige!

Druga momčad Alkara upisala je domaći poraz u doigravanju za prvaka B-1 lige i tako čelnu poziciju prepustila Pristanu koji će, nakon posljednjeg kola, slaviti titulu…

Alkar II – Došk Drniš 85:86
(28-20, 25-28, 14-21, 18-17)

Alkar II: Jurela I. (24), Zukanović (5) Pralija (16), Jukić-Bračulj (14), Jurela B. (4) ) Vučković, Talaja , Jukić (4), Župić (8), Tomašević (10)
Došk: Vukušić, Tomić, Barišić (29), Lapić, Goreta (2), Štingl (20), Marin (23), Pranić (12), Abramac, Dujić.

Košarkaši druge momčadi Alkara poraženi su u okviru petog kola doigravanja za prvaka B-1 lige na prilično nespretan i nesretan način.

Domaći sastav i drniška momčad tokom cijelog susreta igrali su igru na kratke rezultatske role, ali su, nakon odlično odigrane prve, na odmoru više razloga za veselje imali Sinjani.

Do kraja se vodila prava rovovska bitka, a više koncentracije imali su gosti koji su tako osigurali Pristanu naslov prvaka B-1 lige. Sinjani, bez Žuljevića i Vukasa, imali su i koš za pobjedu. Pokušao je Ivan Jurela, činilo se pod prekršajem, ali su suci ostali nijemi.

Prvo ime susreta kod Alkara bio je upravo Jurela s 24 poena dok je kod DOŠK-a najbolji pojedinac bio Barišić s 29 koševa.

Posljednje kolo doigravanja Alkaru donosi gostovanje kod Pristana koje neće imati rezultatski značaj.