Dirljiva objava Marka Buratovića: “Ustani naš jablane i znaj da smo svi uz tebe”

Koliko život može biti surov svi ljudi iz dana u dan sve više vide. Jednom kad se nađemo pred zidom i jednom kad shvatimo kako smo tek biće nastala od praha. U nedjelju je humanitarna utakmica za teško oboljelog Ivana Omrčena, a tom prilikom dirljivu objavu napisao je sinjski profesor i bloger, Marko Buratović.

Objavu prenosimo u cijelosti, a vas pozivamo da u Trilju budete u dvorani od 18 sati na humanitarnoj utakmici Cetina – bivši igrači Alkara:

“Ivan Omrčen. Jedini naš košarkaški jablan koji je izrastao na 210. Konstitucija dinarca predodređena za velike sportske uspjehe. Imao je karijeru u KK Alkaru vrlo uspješnu. Osobno mislim da je trebao živjeti bar. u Chicagu. Imao je kreaciju. Snagu diva. Nema takvih grdosija puno u svijetu. Zamišljao sam ga kao rukometaša. Pa njemu samo nabaciš. Gdje bi bio mu kraj. No što je tu je. Kasnije sam ga s tugom pratio na našim utakmicama kad je časno radio kao redar. Mogu misliti kako se osjećao taj predodređeni sportski vitez. Pa on je taj zbog koga je publika trebala dolaziti.
Danas je bolestan. Svi mi moramo mu dati moralnu podršku u njegovom ozdravljenju. I zato ustani naš jablane i znaj da smo svi uz tebe. 
U nedjelju je utakmica u Trilju za podršku Ivanu Omrčenu. Dolazim, čudo od čovika.”