FOTO: MLAĐE KATEGORIJE PO KIŠNOM VREMENU UPISALE ODLIČNE REZULTATE

Ovog četvrtka, po kišnom vremenu i teškom terenu, utakmice su odradile i naše mlađe kategorije. Nakon kolektivnog gostovanja prošlo kolo na jugu, točnije u Opuzenu i Metkoviću, ovoga puta sve su utakmice odigrane u Sinju. U jutarnjim terminima svoje utakmice su odigrali pioniri i kadeti koji su upisali pobjedu i remi, a isti učinak imali smo i u popodnevnim terminima kada su nastupili mlađi pioniri i juniori.

Prvi su utakmicu odigrali pioniri koji su slavili rezultatom 3:0 protiv biogradskog Primorca, a golove su postigli Marin Kamberm i David Kamber dok je jedan od golova bio autogol. Sljedeći su nastupili kadeti koji su protiv Primorca odigrali bez golova, pa je utakmica završila rezultatom 0:0.

U popodnevnom terminu prvi su nastupili juniori koji su pokazali odličnu igru i brojne prilike. Slavili su s 4:0 protiv GOŠK-a KG, a golovi su djela Stipe Domjanovića, Roka Liovića dok je dva gola zabio Marko Mateljan. Veseli podatak od 5 pobjeda u isto toliko utakmica u nizu. Maksimalnih 15 bodova naših juniora u posljednjih 5 susreta pred derbi s Adriaticom. Posljednji su na teren izašli mlađi pioniri koji su, poput kadeta, odigrali bez golova s GOŠK-om.

Napomenimo i kako ćemo ove subote u sklopu naše emisije Junak TV prikazati pogotke juniora te intervju s trenerom kadeta Zlatkom Runjom.

REZULTATI:

Mlađi pioniri: Junak – GOŠK KG 0:0
Pioniri: Junak – Primorac (BNM) 3:0
Kadeti: Junak – Primorac (BNM) 0:0
Juniori: Junak – GOŠK KG 4:0