Nakon dva uzastopna poraza Junak očekuje još jedan dvoboj!
Na Gradskom stadionu ove subote igrat će se pravi ispit za Junak jer stanje nakon tri prošla kola i tek jednog boda to i očekuje!

Dosta muka imao je domaći strateg, Mirko Grabovac u prošlim kolima sa ozljedama i virozama pa je cijela postava Junaka svela se tek na nekoliko uobičajenih prvotimaca, a više minutaže dobili su oni koji to nisu imali prilike prije!
Na terenu zbog ozljede od početka prvenstva nismo vidjeli Matu Čorića, Drago Gabrić i Frane Vladislavić vukli su ozljede još od Biograda i susreta sa Primorcem, a svaki tjedan još neka viroza poremeti planove trenera Grabovca!
No, po njegovim riječima za sutrašnji susret svi bi trebali biti spremni osim kapetana Maria Mornara koji će zbog trećeg žutog kartona utakmicu morati gledati sa tribina!

S druge strane, nimalo lak posao nije dočekao ni Zorana Slavicu, trenera Zagore nakon što je preuzeo momčad u novoj sezoni, a tek tri boda iz dosadašnjih šest susreta sigurno nije ono što su u Unešiću priželjkivali!
No, kao i kod Sinjana težak posao bio je na zdravstvenoj listi pa su tako od početka prvenstva u momčadi izostala braća Bitunjac, Vuković, Sablić, a kao kakvo takvo rješenje za ovu listu došao je Željko Malčić koji je prošli susret dobio i pravo nastupa za klub iz Unešića!
Zbog crvenog kartona za momčad Zagore u Sinju neće nastupiti Nino Vučemilović-Alegić!

Pobjeda se pred Junakovce stavlja kao imperativ nakon dva „propuštena metka“ u posljednja dva kola, a zasigurno će i igrači Zagore probati uzeti bar koji bod jer svaki naredni im je zlata vrijedan!

Ipak, Sinjani moraju samo nastaviti „tradiciju“ jer od posljednjih pet međusobnih susreta Junakovci neznaju za poraz – tako su čak četiri puta pobijedili, a u posljednjem susretu sa Zagorom su remizirali!

Pred susret trener Junaka Mirko Grabovac rekao nam je svoja očekivanja od susreta:

Susret Junaka i Zagore na rasporedu je ove subote, na Gradskom stadionu u Sinju od 16 sati, a u okviru 7. kola 3. HNL Jug!

Sinjani, Maligani, ljubitelji sporta, dođite i podržite naše Plave do bodova koja će donijeti „mir u kuću“!