JUNAK GOSTUJE KOD VALA, SINJANI ŽELJNI NOVIH BODOVA

Nakon pobjede u Sinju protiv Kamena u momčadi Junaka „lakše se diše“ jer gol i puni plijen što se bodovnog stanja tiče bio je pravi „impuls u glavama“ za naredne susrete i kraj „posnog razdbolja“!
Poslije uzimanja tri boda u Sinju, isto će pokušati učiniti Junakovci i u Kaštel Starom gdje ove subote, u okviru 12. kola lige, gostuju kod domaćeg Vala!

12. kolo 3. HNL Jug
HNK VAL – NK JUNAK (Stadion Vukovar, 11. studenog u 14 sati)

Bodove „zlata vrijedne“ ostavili su Sinjani prošlo kolo kod kuće i konačno završili „posno razdoblje“ koje je trajalo nešto manje od 700 minuta, a uz to pokazavši sve moći sinjske momčadi koja zasigurno, uslijed spleta okolnosti, ne zaslužuju mjesto na kojem je trenutno!
Junak se nalazi na 11. mjestu tablice sa 11 bodova, a niti Kaštelani ne bilježe dobre rezultate, a mogu se pohvaliti tek s tri pobjede što ih je ostavilo duboko pri dnu tablice, točnije na 14. mjestu s bodom manje od sinjskih Plavih!

Dobar tjedan je iza nogometaša Junaka, a za susret s Valom na zadnjem treningu povrijedio se kapetan Mornar pa bi svi osim njega i Križanca, koji odrađuje još dvije utakmice kazne nakon crvenog kartona protiv GOŠK-a, trebali biti spremni „za boj“ protiv Kaštelana i u punom raspolaganju strategu Sinjana, Mirki Grabovcu!

Treću pobjedu u prvenstu i Kaštelani su upisali u prošlom susretu, a na gostujućem terenu iznenadili su dojučerašnjeg lidera ljestvice – Primorca iz Biograda i porazom ga ostavili na drugom mjestu!
Nakon „zimskog sna“ tako će, zasigurno i momčad Vala tražit nastavak dobrih rezultata, a važno je za istaknuti kako će se pobjedom jedna ili druga momčad naći ponovno u potpunom priključku vrhu trećeligaške tablice!
Što se međusobnih susreta tiče i Sinjani i Kaštelani su u posljednja četiri susreta bili dvaputa bolji i to zanimljivo, uvijek su pobjeđivale momčadi domaćini i to s minimalnom pobjedom!

Posjetili smo Junakovce u petak, na posljednjoj pripremi pred susret 12. kola, a na njoj nam je trener Mirko Grabovac najavio susret:

Susret između Vala i Junaka se igra u subotu, 11. studenog na stadionu Vukovar od 14 sati!
Rezultat pratite na našoj Fb-stranici, a izravno javljanje i analizu susreta našeg reportera možete i prije 16 sati čuti u programu Hit radija Sinj!