JUNAK GOSTUJE U DUBROVNIKU, SINJANI TRAŽE PREKID “POSNOG RAZDOBLJA” PROTIV GOŠK-a

Junak će u okviru 10. kola na novi težak ispit, a nakon „posnog“ razdoblja, u kojem su Sinjani još od kraja rujna, pobjeda je imperativ!
Tako će Plavi morati do Dubrovnika gdje ih dočekuje domaći GOŠK, posrnula momčad lige koja pobjedu u ovoj sezoni ne poznaje!

10. kolo 3. HNL Jug
28. listopada 2017., Stadion Lapad Dubrovnik, 14:30 sati
NK GOŠK DUBROVNIK – NK JUNAK

Težak tjedan imali su Junakovci za sobom uz mnogo muke s ozljedama i virozama, ali „alibija“ u ovom susretu ne smije postojati jer od 9. rujna Sinjani nisu zabili pogodak što se nakon utakmice i poraza s Hrvacama popelo na nevjerojatnih 591 minutu bez gola!
U momčadi Junaka, tako trener Grabovac neće moći računati na ozlijeđene Vladislavića i Baturina koji ozljedu trpe iz susreta sa Zagorom odnosno u Pločama sa Jadranom te Čorića čiji nastup nismo vidjeli od početka sezone!

S druge strane, u puno goroj situaciji nalaze se Dubrovčani sa četiri boda na začelju tablice iz četiri remija pa bi Junak, u negativnom nizu, za njih mogao biti prilika za uzimanje boda ili više te odvajanje od „mjesta za rang niže“!
Strateg GOŠK-a Franjo Domić za susret sa Junakom neće moći računati na vrlo dobrog Bruna Berkovića zbog kartona, a sigurno će s ostatkom momčadi pokušati iznenaditi i uzdignute glave s terena izaći za kakav takav priključak ostatku trećeligaškog društva unatoč skoro potpuno izmijenjenoj momčadi od prošle godine!
No, koliko god Dubrovčani imaju malu zalihu bodova pokazali su se kao čvrst protivnik u domaćim susretima pa su u četiri od pet izvukli remi!

Kroz bližu ili dalju povijest sastajale su se ove dvije momčadi puno puta i u potpuno drugim sastavima, a zanimljiva je činjenica kako su i domaći i gosti pobijedili u međusobnim dvobojima po dva puta, a tri puta je ishod utakmica bio izjednačen!

Pred subotnji ogled na jugu Hrvatske bili smo na treningu Plavih i zamolili smo trenera Mirka Grabovca da nam najavi susret:

Na kraju, što reći nego poželjeti sreću našim Plavima u susretu 10. kola u kojem se na stadionu Lapad od 14:30 sati u subotu, 28. listopada sastaju domaći GOŠK i sinjski Junak!