JUNAK NA PRVOM ISPITU U BIOGRADU, PRIMORAC DOMAĆIN SINJANA

S krajem mjeseca kolovoza u prvi plan opet padaju događanja na nogometnim terenima!
Ove subote počinje nova sezona 3. HNL Jug, a prvi ispit sinjski Junak imat će kao gost u Biogradu na moru!

Nakon ljetnog odmora ponovno nam se zahuktava atmosfera na stadionima diljem Dalmacije, a nogometni tereni opet će ugostiti mnoge ekipe od Zadra do Dubrovnika!
Sinjski Plavi premijeru će imati ove subote, 26. kolovoza kod Primorca u Biogradu!

Sinjski sastav u velike je promijenjen s obzirom na proteklu sezonu, ali pod paskom istog trenera – Mirka Grabovca koji Junakovce vodi u nove pobjede!
I ove će godine, što nas posebno veseli, mlade snage imati veliku minutažu jer ipak je više imena u rubrici odlazaka nego pak dolazaka!

U međusobnim ogledima bajna priča nije bila s jedne, niti s druge strane pa tako u posljednja četiri bile su tri minimalne pobjede s 1:0 i jedan remi, a statistika u pobjedama govori da je jedna više na strani domaćina!
Tako se domaći Primorac nakon ljetne stanke našao u sličnoj situaciji kao Sinjani – s istim trenerom Blatnjakom i dosta korekcija u redovima žele bolji plasman od prošlogodišnjeg 5. mjesta!

Ovo je sezona i sezona novosti u statističkom i podatkovnom svijetu lige pa tako ove godine u rang više idu čak dva kluba što je zasigurno i za Junak dobra prilika za povrat na razinu gdje mu je i mjesto!

Ipak, na početku prvenstva sigurno bi bilo lijepo donijeti bodove i krenuti u sezonu s najboljim mogućim ishodom!
Na kraju najavimo, susret 1. kola 3. HNL Jug između Primorca iz Biograda i Junaka na rasporedu je ove subotu, 26. kolovoza u 17:30 sati na stadionu Kazimir i Silvo!