JUNAK NADIGRAO EKIPU KAMENA, DRUGA PRIPREMNA VEĆ U UTORAK S HAJDUKOM

Nogometaši Junaka na svom su terenu odigrali prvu pripremnu utakmicu pred početak drugog dijela sezone. Uspješniji su bili od momčadi Kamena iz Ivanbegovine, a važno je napomenuti kako je trener Stipe Grčić svim igračima dao priliku da zaigraju i pokažu svoje moći…

Nakon blagdanske stanke i dva tjedna priprema na Gradskom stadionu opet se mogao čuti sudčev zvižduk, a domaći teren bio je kulisa prvog pripremnog susreta Junakovaca.
Krenuli su furiozni Sinjani i kroz prvi dio imali dvije dobre prilike, no ipak u prvoj nije se snašao najbolje Vuleta pri primanju lopte dok je u drugoj lopta zapela u obrambenom bloku.
Vuleta je u posljednjim minutama prvog dijela izašao iz igre poslije sudara glavama, a kako doznajemo ne radi se o nikakvoj ozbiljnijoj povredi.

Ipak, odmah na početku drugog dijela nadmoć u prvom okrunio je pogotkom novopridošli Jakov Marunica nakon čega su igrači Junaka uspješno čuvali pogodak vodstva.
Veseli činjenica kako je i tridesetak minuta prije kraja trener Grčić na teren poslao one i koji u prvom dijelu nisu imali mnogo minutaže te tako vidio tko i koliko Junaku može pomoći u ostvarenju mirnog osiguravanju ligaškog statusa.

Napomenimo još kako Junak već ovaj utorak u 20:45 sati na pomoćnom stadionu Poljuda igra drugi pripremni susret s Hajdukom, a iduće subote na Gradskom stadionu od 14:45 sati gostuje Uskok!

Zadovoljan je i kratak poslije prvog pripremnog dvoboja bio trener Stipe Grčić:

„S obzirom da je u tijeku bazični dio priprema momci su odgovorili dobro s tim da tu još ima prostora da poboljšamo neke stvari u igri prema naprijed.“