Junak od 18 sati u finalu Memorijala u Otoku igra s Dugopoljem

Junak će danas od 18 sati igrati u finalu Memorijala „Luka Erceg i Ivan Kamber“. Nakon što su boljim raspucavanjem Sinjani postali finalisti, protivnik u utakmici za prvo mjesto im je drugoligaš Dugopolje koji je uvjerljivom predstavom svladao Solin…

Izdanje 27. Memorijala u Otoku dobilo je jučer i drugog finalista pored Junaka koji je to postao već u srijedu nakon pobjede protiv domaćina OSK-a. U drugom je polufinalnom susretu drugoligaš Dugopolje potpuno nadigrao drugoligaša Solina i plasirao se u finale pobjedom rezultatom 4-1.
U pet minuta, točnije od 33. do 38., Dugopolje je bilo u rezultatskom plusu – prvo je iz slobodnog udarca prekrasno pogodio Balić, a isti igrač je poslije nakon kornera loptu pospremio za svoj drugi pogodak i drugi pogodak Dugopolja u ovom susretu. Ćurić je prije odmora smanjio minus, vratio nadu Solinjanima, ali ta nada je trajala dok u drugom dijelu nisu pogodili Kušeta i Jurić za konačnih 4-1 pobjede Dugopoljaca.

     NK DUGOPOLJE

Valja ponovno istaknuti kako su se domaćini pobrinili i da sami memorijal dobije dimenziju više pa će on tako biti humanitarnog karaktera, a i tokom posljednjeg dana turnira će na ulazu biti postavljena kutija umjesto ulaznica, a sav prihod će ići za liječenje malenog Leona Markovića koji jedini u Hrvatskoj boluje od TAR sindroma.

Napomenimo još na kraju kako posljednji dan 27. Memorijala „Luka Erceg i Ivan Kamber“ kreće od 16 sati utakmicom za treće mjesto u kojoj će igrati domaći OSK i drugoligaš Solin dok će u terminu od 18 sati Junak igrati protiv Dugopolja za prvo mjesto otočkog Memorijala. Odmah poslije tog susreta bit će dodjela nagrada te svečano zatvaranje turnira.