JUNAK PRVU PRIPREMNU UTAKMICU IGRA U SUBOTU S KAMENOM, NOVO IME U MOMČADI – JAKOV MARUNICA

Drugi tjedan poslije početka priprema igrači sinjskog Junaka intenzivno se spremaju za nastavak aktualne sezone treće lige. Iako s podosta problema na početku, čini se kako će kostur momčadi prvog dijela ostati približno isti, a sva svjetla reflektora biti na domaćim igračima..

Nakon što je čelno mjesto kluba na izvanrednoj skupštini preuzeo dogradonačelnik Sinja Zlatko Ugrin aktualno je ostalo pitanje nasljednika trenera Mirka Grabovca i osobe koja će s Junakom mirno uploviti u opstanak ove lige. Špekulacija i imena koji bi to mogli postati ima nekoliko, ali čekamo ipak službenu potvrdu jednog. Dok se ne iznjedri novi čovjek na klupi ostaje dosadašnji Stipe Grčić.

Junakovci će tako u toku priprema krenuti i s prijateljskim utakmicama, a već jedna očekuje nas ove subote na Gradskom stadionu kada u goste stiže ekipa Kamena iz Ivanbegovine.

Momčad Junaka tokom zime doživjela je mnogo promjena, ekipa još nije definirana pa će treneru Grčiću priliku dobiti svi momci koji su trenutno na raspolaganju.
Kako smo i rekli da će momčad činiti većina domaćih igrača tako je, kako smo i pisali, u redove Junaka se vratio Marko Vukušić, a još jedno novo ime dolazi iz susjednih Hrvaca – Jakov Marunica koji bi trebao biti jedan od glavnih igrača drugog dijela sezone.
Kako smo doznali od trenera Grčića dva igrača su na probi, a ovo zasigurno neće biti kraj odigravanja prijateljskih utakmica pred početak proljetnog dijela sezone

PRIPREMNE UTAKMICE – JUNAK
Junak – Kamen, 27.1. u 14:30 (Gradski stadion Sinj)
Hajduk – Junak, 30.1. u 19:15 (pomoćni stadion Poljud)
Junak – Uskok, 3.2. u 14:30 (Gradski stadion Sinj)