Junak remizirao s Primorcem, nova sezona kreće u subotu

Junak je u posljednjem pripremnom susret pred početak nove trećeligaške sezone remizirao s Primorcem iz Stobreča. Dva gola prednosti imali su Stobrečani u prvom dijelu, a onda sve na početak vratili Sinjani i postavili izjednačen rezultat.

Dvama pogodcima Galića Primorac je zaključio prvi dio susreta koji se igrao na terenu u Glavicama, potpuno zasluženo, prvo nakon propusta obrane Junaka, a onda i kada je uočio dobrano istrčalog golmana Pernata i prebacio ga sa skoro polovice terena.
U drugom dijelu rezultat smanjuje Grgat, a samo nekoliko minuta kasnije, nakon odlične igre Sinjana u kojoj je gol „visio u zraku“ mrežu majstorski pogađa i Bašić-Šiško za konačnih 2:2 Junaka s Primorcem.

Iduće subote kreće i nova sezona na terenima Treće lige, Junak će otvoriti sa korčulanskim Zmajem, a svoja razmišljanja pred novu sezonu podijelio nam je Petar Botica:

 

Među dolascima u sinjski klub, po najavljenoj politici „domaćih igrača“ je i Zvonimir Grgat koji je proteklu sezonu odigrao u otočkom OSK-u, a na utakmici s Primorcem zabio je prvijenac u dresu Junaka:

 

Uz Marka Ćurkovića, domaćeg čuvara mreže među sinjske mreže stigao je i Mario Pernat, provjereno ime klubova Prve lige kojemu je ovo premijerni nastup za trećeligaško društvo: