JUNAK TV: POČELI SMO SA SNIMANJEM UTAKMICA MLAĐIH KATEGORIJA

Web tim NK Junak Sinj u dogovoru s voditeljem škole nogometa NK Junak Sinj, Slavenom Lakićem, počeo je sa snimanjem utakmica mlađih kategorija (mlađi pioniri, pioniri, kadeti, juniori) čime je omogućen bolji i suvremeniji način treninga temeljem analiza utakmica i uviđanja grešaka, kako individualnih tako i kolektivnih. Cilj ovog projekta je omogućiti svakom od igrača da sam postane svjestan vlastitih pogrešaka i da napreduje u svojoj nogometnoj karijeri, te u budućnosti dobije, uz kvalitetniju podršku, priliku zaigrati za seniorsku momčad.

Treneri mlađih kategorija već su u svome radu počeli koristiti navedene snimke, a organizirali su i treninge gdje su zajednički sa svojim igračima gledali snimke utakmica i analizirali greške. Komentari na ovakav pristup vrlo su pozitivni stoga smo s ovim odlučili i nastaviti.

Napomenimo kako će golovi sa svih snimljenih utakmica biti objavljivani na YouTube kanalu u sklopu Junak TV-a, a snimke utakmica čuvamo u arhivu. Za sada imamo snimljene sljedeće utakmice:
Mlađi pioniri: Junak – Jadran LP 3:0 (29.3.) i Junak – GOŠK KG 0:0 (5.4.)
Pioniri: Junak – Dugopolje 1:0 (31.3)
Kadeti: Junak – Dugopolje 0:0 (31.3.)
Juniori: Junak – Jadran LP 3:0 (29.3.) i Junak – GOŠK KG 4:0 (5.4.)

Kompletne snimke utakmica biti će dostupne javnosti, a zatražiti ih možete upitom na email adresu: mbuljan@nkjunak.hr

Podrži nas u radu i pretplati se na naš YouTube kanal 🙂