JUNAK U POSLJEDNJEM KOLU PRVOG DIJELA DOMAĆIN LIDERU – CROATII

U okviru posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva Sinjani imaju težak ispit na domaćem terenu!
Nakon nes(p)retnih gubitaka bodova protiv Primorca i Splita Junakovci na Gradskom stadionu dočekuju lidera prvenstva – Croatiu iz Zmijavaca!

15. kolo 3. HNL Jug
NK JUNAK – NK CROATIA
Gradski stadion Sinj, 2. prosinca u 13 sati

Gosti u Sinj dolaze potpuno rasterećni nakon što su u prošlom kolu visokom i uvjerljivom pobjedom svladali Primorac i zapečatili status lidera prvenstva što se jesenskog dijela sezone tiče!
Puni optimizma i želje za nastavkom dobrih rezultata su Zmijavčani jer njihova momčad od početka prvenstva bilježi tek jedan poraz i tri remija što ih je postavilo visoko na ljestvici s čak 31 bodom!
Mnogo se toga posložilo u momčadi Croatie što je i rezultiralo svim već gore navedenim, a upravo bi možda titula jesenskog prvaka i potpuna rasterećenost mogla biti “mina nadanja” za Junakovce te prilika vrijedna nadanja u pozitivan rezultat!

S druge strane, Sinjanima su niz ozljeda donijele loš ulazak u prvenstvo te neslavan početak, a u posljednjih nekoliko kola redaju odlične igre, ali bez uspjeha što se sudačkih odluka i sreće tiče u posljednjim minutama pa tako zauzimaju 11. mjesto tablice s 15 bodova!
Ostali su zabilježeni sporni trenutci u predprošlom kolu u Sinju kad su gosti iz Stobreča uhvatili bod golom u posljednjoj minuti regularnog dijela i onaj nepostojeći jedanaesterac iz Splita kojim su istoimeni domaćini došli do punog plijena, ali ono što je bio zadatak jest to što prije zaboraviti i okrenuti se novom susretu i novih 90. minuta na domaćem terenu!
Ipak, turbulentan je i težak tjedan za Sinjane, a koliko će on rezultirati povoljnim rezultatom, tek je da vidimo!
U momčadi, trener Grabovac neće moći računati na Vladislavića zbog triju žutih kartona, a svi ostali bi trebali zaigrati protiv Zmijavčana!

Sinjani, Maligani i navijači sinjskog Junaka dođite i podržite naše momke do dobrog rezultata na kraju polusezone!

Susret posljednjeg kola prvog dijela sezone između Junaka i Croatie igra se u subotu, 2. prosinca u 13 sati na Gradskom stadionu u Sinju!