Junak je u 7. kolu 3. HNL Jug na domaćem terenu igrao sa Zagorom iz Unešića!
Gosti koji praktički nisu zapucali u okvir gola uzeli su bod s Gradskog stadiona, a Junakovci mogu biti žalosni jer nakon bolje inicijative, no nažalost i bez velikog učinka, su ostali s tek jednim bodom!

NK JUNAK 0:0 NK ZAGORA

Nakon prvih minuta u kojima su se igrači Junaka i Zagore ispipavali, a bez prave prilike prvu kreiraju u 20. minuti domaćini, a nakon kontre i lijepog prodora Gabrića Puljić s otprilike 5 metara glavom pogađa gostujućeg golmana Vukića!
U 28. minuti susreta na rubu jedanaesterca srušen je Vuleta, a udarac je izveo Gabrić koji slabo puca pa od akcije nije bilo ništa!
Do kraja prvog poluvremena ništa posebno lijepo što se može izdvojiti kao prava akcija, ali možemo sa sigurnošću reći kako je ipak u prvom dijelu bolji bio Junak jer Zagora nije praktički ni zapucala prema golu!

Prvu polu-priliku u drugom dijelu imali su Junakovci u 58. minuti kada Križanac s lijeve strane pronalazi Vuletu koji neometan puca loše pored gola!
Nastavljali su pritiskati domaćini, a na nabačaj Tokića s desne strane sa 7,8 metara Puljić glavom puca iznad gola!
U 82. minuti susreta s lijeve strane nakon auta nabacio je Puljić, ali Domazet je za malo kratak pred golom!
Pred kraj regularnog dijela susreta iz slobodnog udarca Bruno Bitunjac je zadao prve prave probleme domaćem Labroviću koji vršcima prstiju skida loptu!
Do kraja susreta igralo se nekoliko minuta, ali bez prilika i uz podjednaku igru s jedne i s druge strane!

Tako su Junakovci bez prave prilike ostali s jednim bodom u Sinju protiv Zagore koja je s ovim remijem upisala četvrti bod na tablici!
Junak je u tijeku susreta imao bolju inicijativu, ali bez pravog uspjeha!
Sinjani su tako u četiri kola ostala bez pobjede, a još više žalosti i činjenica da Junak čak 4 utakmice nezna za pogodak.

Iduću utakmicu Junak igra u Pločama protiv Jadrana.