JUNAK U TREĆEM PRIPREMNOM SUSRETU UVJERLJIVO BOLJI OD USKOKA

Nakon nevremena u petak i subotu te odgađanja utakmice za dan kasnije Junak je odigrao i treći pripremni susret pred nastavak sezone. Po teškim uvjetima natopljenog Gradskog stadiona Sinjani su pobijedili goste iz Klisa rezultatom 3:0!

Prvo poluvrijeme susreta proteklo je u velikoj nadmoći Junaka koji je od početka postavio i servirao igru protivnicima i tek im u nekoliko navrata dopustio dolazak u njihovu polovicu. Vrijedi tek istaknuti korner nakon kojeg je Poljak pokušao glavom zabiti pogodak, no lopta završava pored lijeve stative.

U drugom dijelu posložili su svoje redove i igrači Uskoka pa su hvatajući konce igre stvorili i nekoliko poluprilika, ali ipak najkonkretnija je bila na strani Sinjana kada s lijeve strane centaršut upućuje Križanac, a trk vrijedan pljeska i najbolje prilike utakmice je zaradio Domazet koji u trku loptu glavom upućuje točno u gostujućeg golmana tako ne iskoristivši veliku šansu!
Ipak, svoju „pogrešku“ ispravio je Domazet u 77. minuti kada pogađa za vodstvo Junaka.
Nakon vodstva Junakovci su dobili dodatan „vjetar u leđa“ pa se u kaznenom prostoru lijepo snašao Vuleta i pogodio dalji golmanov kut u 81. minuti, a u 85. minuti utakmicu zaključuje Šentija sličnim prodorom kao i u pogodku prije.

Po najavama trenera Stipe Grčića Sinjani bi trebali odigrati još nekoliko pripremnih utakmica pred početak drugog dijela sezone.