Junak za finale Kupa pokraj Jadra gost drugoligašu Solinu

Piše: Milan Buljan

Junak će, nakon remija u Podbablju, ovog utorka svoje natjecanje nastaviti i u Županijskom kupu. Pred Sinjanima je dvoboj za finale, pored Jadra, protiv Solina…

Sinjska nogometna javnost u svega je nekoliko dana od stanja opće sreće, zbog fantastičnog uspjeha Junaka, došla do tuge i razočaranja s činjenicom kako će i u idućoj sezoni, bez obzira kakav uspjeh na kraju ostvarili, Junakovci igrati trećeligaški nogomet.

U subotu je pred svim klubovima s nogometnog juga posljednje kolo natjecanja, Junaku ono donosi domaći susret s Hrvacama u derbiju Cetinske krajine, ali će svakako od velike važnosti biti i polufinalni susret u Kupu protiv Solina pokraj Jadra.

Finale se Kupa u Sinju nije igralo već pet godina, kada se titulom pobjednika okitio Imotski, novi sudionik županijskog ranga natjecanja u novoj sezoni, pa se, uz nadu u pehar prvenstva, Sinjani nadaju i uspjehu u Kupu.

Bit će to pravi izazov koliko je ova generacija Plavih zaista spremna za velike stvari naspram Solina kojeg vodi Sinjanin Boris Pavić.

Susret se igra od 17:30 sati u Solinu.