Juniori Junaka poraženi od Dinare, pioniri i kadeti remizirali s Hajdukom

Piše: Josip Grčić

S početkom obveza seniora Junaka svoje susrete igrale su i mlađe kategorije kluba. Juniori su na terenu “Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić” odigrali pripremni susret s Dinarom dok su kadeti i pioniri igrali na pomoćnom terenu Poljuda s Hajdukom…

Po iznimno lošim vremenskim uvjetima juniori Junaka igrali su pripremni susret sa seniorima Dinare iz Knina i na kraju potpisali poraz pred prve prvenstvene obveze u ovoj godini.
Iako su diktirali tempo igre i poveli preko Šime Šentije u prvom poluvremenu gosti su uzvratili u samoj završnici kada iz slobodnog udarca mrežu Junaka pogađa Tomić.

Podosta su se napromašivali juniori trenera Slavena Lakića u drugom dijelu što su uz pomoć bure gosti znali kazniti i upisati pobjedu preko Ivančevića.

U prvom kolu proljetnog dijela prvenstva juniori u nedjelju gostuju u Solinu.

Nadodajmo još kako su odličan rezultat upisali i kadeti te pioniri Junaka koji su u pripremnoj utakmici na Poljudu s vršnjacima splitske uzdanice remizirali u oba susreta. Kod pionira trenera Marija Križanca se igralo bez pobjednika dok je izjednačujući pogodak za 1:1 kadeta pod vodstvom Zlatka Runje zabio Dujo Marić.