JUNIORI JUNAKA PORAŽENI U KUPU, U POSLJEDNJIM MINUTAMA SUSRETA OSTALI BEZ PROLASKA

Juniori Junaka ostali su prekratki za nastavak natjecanja u Kupu, a niti vodstvo nije bilo dovoljno za Sinjane…

U zadnjim minutama susreta, kad se već mislilo kako utakmica ide u izvođenje jedanaesterca, Dugopoljci su zabili za potpuni preokret!

KUP (juniori) Junak – Dugopolje 1:2

Lijepo su Junakovci na početku izgledali, igrali oku gledljivo i nogometnim rječnikom vrlo dobro što je rezultiralo odličnim pogodkom Baraća nakon pasa Buljana za vodstvo domaćina! No, kako se i očekivalo, gosti se nisu predavali pa su na početku drugog dijela došli do izjednačenja! Važno je napomenuti kako su na kraja prvog poluvremena gosti imali veliku priliku za izjednačenjem kada jedanaesterac brani domaći golman Vukas!

Nakon toga igrala se izjednačena utakmica, a lijepu priliku imao je Barać, koji je postigao i prvi gol, kad izlazi oči u oči s vratarom, ali bez uspjeha! No, na neopreznost domaće obrane, kad se već očekivao sudački zvižduk za kraj utakmice, s 20-tak metara potežu gosti i zabijaju pogodak za potpuni preokret!

Nažalost, naši juniori ostali su bez nastavka natjecanja u Kupu, ali bez obzira na to sretno im u nastavku regularnog dijela prvenstva!