JUNIORI JUNAKA U SINJU RAZBILI NERETVANCA, MLAĐI PIONIRI NES(P)RETNO IZGUBILI

Nakon što su jučer sa svojim ligaškim obvezama krenuli pioniri i kadeti, danas su na red došli juniori i mlađi pioniri koje je skupa vodio Slaven Lakić.

Mlađi pioniri
Junak – Neretvanac 1:2 (Mravak)
Nakon uvodnih izjednačenih 10 minuta, u kojima Junak ima dvije izgledne prilike po desnoj strani, gosti dolaze do vodstva. Gostujući igrač prolazi kroz sredinu, šutira s 20-tak metara ,lopta se odbija od vratara gdje pored uspavane obrane napadač gostiju poentira. Nakon toga igra se odvija na sredini te nakon jednog Junakovog kornera gubimo loptu na centru i gosti povećavaju na 2:0. Do poluvremena Mravak pogađa iz kornera. Drugo poluvrijeme prolazi u potpunoj dominaciji plavih, no jednostavno mladi Junaci nisu uspjeli zabiti, iako se lopta šetala kroz peterac gostiju, ali nije bilo raspoloženih strijelaca.
Ipak momcima pohvale za trud i zalaganje, a ostalo će doći!

Juniori
Junak -Neretvanac 5:1 (3:0)
Strijelci za Junak: Ćaleta, Barać 2, Liović R., Liović T.
Zasluženo visoka pobjeda plavih koja je susret odigrala bez pola ekipe (i većinom ulaznim juniorima). Prvo ime susreta bio je napadač Mateo Barać koji je postigao 2 gola i upisao asistenciju. Čestitke i ostatku ekipe na trudu i odgovirnosti!

Rezultati mlađi pioniri, juniori – 1. kolo
Mlađi pioniri: Junak – Neretvanac 1:2
Juniori: Junak – Neretvanac 5:1