Kadetkinje odbojkaškog kluba Sinj viceprvakinje Dalmacije

Piše: Josip Grčić

U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku proteklog je vikenda održano Prvenstvo Dalmacije za kadetkinje. U konkurenciji 12 ekipa sinjske odbojkašice osvojile su drugo mjesto…

Pod vodstvom trenera Ivice Zorice i trenerice Anite Vuković sinjske odbojkašice su u četvrtfinalu svladale Brda, u polufinalu je “stradala” odlična ekipa Trogira, ali manjak koncentracije bio je uzrok porazu u finalu protiv ekipe Marina Kaštela.

Uz veliki uspjeh Sinjanke su “pobrale” i pojedinačne nagrade pa je tako Doris Buzolić najbolji korektor dok je Karla Pavić najbolji libero prvenstva.

Srebrna medalja na Prvenstvu Dalmacije donijela je Sinjankama i plasman na završnicu Državnog prvenstva krajem svibnja u Osijeku, a sudjelovanje su uz domaće odbojkašice osigurale i prvoplasirane Kaštelanke te odbojkašice Splita i Trogira.

Sinjanke su nastupale u sastavu: Barbara Kojić, Tamara Kojić, Doris Buzolić, Maria Blajić, Andrea Bašić, Lena Domazet, Martina Marić, Karla Pavić, Karmen Vitić, Lara Čovo, Mia Jukić Bračulj, Lucija Vučković , Hanna Bračulj i Nika Tomašević.