KAMEN I JUNAK ODIGRALI DOSLOVNO “NIŠTA-NIŠTA”

Bez golova odigrali su Kamen i Junak u Ivanbegovini u utakmici koja je ponudila malo toga dobrog. U tvrdoj utakmici Sinjani su se trudili, ali bez pravog rješenja koje bi matiralo domaću obranu…

KAMEN 0-0 JUNAK

Stadion Ivanbegovina. Gledatelja: 200
Sudac: Josip Budan (Podgradina)
Najbolji igrač: Nediljko Labrović
Kamen: Vojnović, Ljubić, Norac-Kevo, Mandarić, Kilić, Jonjić, Bradarić, Češljar, Kujundžić, Brkan, Tolić
Junak: Labrović, Mornar, Marunica, Vuleta, Vukušić, Križanac, Poljak, Barać, Andrić, Vardić, Botica

Blago rečeno, doslovno „ništa-ništa“ odigrali su domaći Kamen i sinjski Junak u Ivanbegovini, ali ništa se više nije niti očekivalo kad se zna po ranijim susretima i prijašnjim ogledima kako je Kamen prava „domaćinska“ momčad i kako je sretan onaj tko iz Ivanbegovine uhvati barem bod.

Od situacija kojih jednostavno nije bilo za spomenuti moramo istaknuti 4. minutu susreta kada u kaznenom prostoru pada domaći Jonjić, ali očigledno simuliranje sudac Josip Budan tek „nagrađuje“ žutim kartonom.
Cijeli prvi dio protekao je u negledljivoj igri za okupljene gledatelje, a terenski egal rezultirao je i nedostatkom konkretne igre.

U drugom dijelu Kamen je ipak bio nešto opasniji, tako vrijedi za istaknuti pokušaje Norca-Keve i Jonjića koje je uspješno obranio vratar Labrović koji se s nekoliko svojih odličnih intervencija tako prometnuo u prvo ime susreta u Ivanbegovini.
Sinjani su u tom razdbolju „živjeli“ iz kontri koje nažalost nisu imale pravu završnicu pa je bod pred susret s Valom i više nego zadovoljavajuć.

S ovim bodom Sinjani su ostali pri dnu, a pobjedu je upisao Val protiv biogradskog Primorca pa će zasigurno utakmica „biti ili ne biti“ sinjskog opstanka biti u subotu kada upravo na Gradskom stadionu gostuje Val.

Teo Vardić, igrač Junaka:

„Bila je ovo čvrsta utakmica u kojoj je ovaj osvojeni bod zasigurno vrijedan zlata i da smo ga mogli prije susreta potpisati sigurno bi to i učinili. Sad nam slijede obveze u Kupu. Nadam se pobjedi u utorak, a želimo li ostati u ovom rangu natjecanja moramo dati maksimum u, mislim, utakmici sezone u iduću subotu s Valom“

Već ovoga utorka Junak nastavlja svoje natjecanje u Kupu- na Gradskom stadionu tada gostuje Sloga iz Mravinaca, a utakmica sezone bit će u subotu kada Junak dočekuje Val, izravnog konkurenta za opstanak.