KUP: JUNAK DOČEKUJE SLOGU

Nastavlja se Kup natjecanje za seniore. Sinjski Junak u četvrtfinalu dočekuje momčad Sloge iz Mravinaca…

Nakon remija u Ivanbegovini s domaćim Kamenom sinjski Junak ove srijede će imati obveze i van prvenstvenih dvoboja. Tako će Gradski stadion postati poprište susreta sa Slogom iz Mravinaca u Kupu u okviru četvrtfinala.

Sinjani, koji su u ovom susretu favoriti, u teškom su stanju u ligi pa je za očekivati kako će pred subotnji susret s Valom u taboru Sinjana dobiti više minutaže igrači koji su ranije više bili „van pogona“.

Dobro poznati, a posebno sinjskoj publici, trener Sloge, Siniša Jalić pokušat će tako stvoriti možebitno iznenađenje istrče li na teren sinjski pomlađeni sastav, a drukčije, realno gledajući, sve osim poraza gostiju bilo bi pravo čudo.

Plavi trebaju tek nastaviti dobre partije kakve su u Kupu redali i dosad. Prisjetimo li se malo unatrag, prvo su na Gradskom stadionu s čak 7-0 pale Čaporice da bi u osmini finala na Klisu „protutnjao“ Junak pobjedom 3-1.

U taboru Sinjana dobro je raspoloženje pa se ne krije kako se u srijedu ide na pobjedu:

„Pred susret s Valom moramo dati svoj maksimum i u Kupu protiv Sloge. Idemo do kraja kad smo već dogurali dovdje. Respektiramo naše protivnike, ali u Sinju nitko nije lako uzeo bodove i nadam se sinjskoj pobjedi, “ rekao je Teo Vardić pred ovaj susret.

Utakmica Junaka i Sloge na Gradskom stadionu u Sinju je od 16:30 sati u ovu srijedu.