MLAĐE KATEGORIJE – KOLO 8, POBJEDA KADETA I REMI PIONIRA

I ovog vikenda naše mlađe kategorije dosta su dobro odradile svoje prvenstvene utakmicu i u Sinju odigrali s jednom pobjedom i jednim remijem unatoč velikoj napadačkoj dominaciji nad protivnikom iz Ploča.
Juniori i mlađi pioniri svoje utakmice nisu odigrali zbog odgode.

KADETI: Junak 3:1 Jadran LP
Kadeti su odigrali odličnu utakmicu s Jadranom LP. Kao što smo već naviknuli, naši Junaci se po muci poznaju. Poluvrijeme je bilo zaključeno rezultatom 0:1 za gostujuću momčad. Iako je Junak igrao napadački lopta jednostavno u prvom poluvremenu nije pronalazila put do gola.
Međutim drugo poluvrijeme donosi budnijeg, agresivnijeg i preciznijeg Junaka koji zabija gostima čak 3 gola za potpuni preokret i veliko slavlje naših kadeta koji su još jednom potvrdili svoju kvalitetu, kao i kvalitetu Junakove škole nogometa i njenih trenera. Čestitke našim kadetima i treneru Zlatku Runji i sretno u nastavku.

PIONIRI: Junak 0:0 Jadran LP
Pioniri su pak odigrali neriješenim rezultatom u utakmici bez golova. Iako je Junak bio dominantnija i napadački konktetnija ekipa, put do pogotka se ipak nije našao pa tako gosti kući nose 1 bod s gostovanja u Sinju u kojem su izdržali igru “viktorije” i uspjeli obraniti svoj gol.
Napomenimo kako su utakmice Junakovih juniora i mlađih pionira odgođene, a o naknadnom terminu ćemo Vas obavijestiti uskoro.

Mlađe kategorije, 8. kolo
Kadeti: Junak – Jadran LP 3:1
Pioniri: Junak – Jadran LP 0:0
Juniori: odgođeno
Mlađi pioniri: odgođeno