Mlađe kategorije Junaka bez poraza u ovom kolu !!!

Mlađi pioniri: Vodice – Junak 1:1 (0:0)
Mlađi pioniri odigrali su solidnu utakmicu u Vodicama. Odmah pri početku uzeli su posjed i pritiskali dobro organiziranog domaćina. Igralo se po olujnom jugu koje je onemogućilo normalan protok lopte. Drugo poluvrijeme niz vjetar, nakon pritiska, Junak dolazi do vodstva autogolom nakon gužve u kaznenom prostoru. Nakon toga plavi kontroliraju igru sve do jednog prekida kada nakon nespretne reakcije vratara i obrane domaćini poravnaju. Do kraja Junak bilježi nekoliko kornera i ubačaja sa strane koje su domaćini spretno otklonili.

Juniori: Vodice – Junak 1:1 (1:0)
Vjetar je na juniorskoj utakmici pojačao tako da je loptu bilo nemoguće kontrolirati bez par dodira. Domaći su poveli u petoj minuti nakon kontre. Domaći napadač sjurio se s lijeve strane, prošao stopera Plavih i pogodio prve rašlje gostiju. Iza Junak konstantno pritišće, dok se Vodice brane iza lopte, a 10 igrača unutar 35 m u čemu im pomaže i vjetar. Plavi su izveli 15-tak kornera, promašivali s pet metara; sve do 85 min kada poravnaje Barać  krasnim udarcem sa 25 m. Plavi danas nisu imali sreće te su ostavili 2 boda u Vodicama. Najboljim igračem utakmice zasigurno bi se moglo proglasiti mladog Matea Baraća koji je u posljednjim utakmicama dobio priliku zaigrati i u seniorskoj momčadi, a istaknuo se prekrasnim dalekometnim udarcima kroz juniorske utakmice, ali i brojnim asistencijama.

Trener Lakić: „Napomenuo bih da se igralo na odličnom terenu s umjetnom travom koja jako nedostaje Cetinskoj krajini.“

 

Pioniri Junaka odigrali su utakmicu kakva se rijetko viđa i u Sinju pobijedili goste iz Imotskog s nevjerojatnih 15:0. Svaki napad Junaka praktički je značio gol. Velika, velika dominacija Plavih nad momčadi Imotskog.

Kadeti su se također proslavili u utakmici s Imotskim. Kao i kod pionira bila je riječ o jednosmjernoj utakmici gdje su sinjski Plavi slavili s velikih 5:0.

Rezultati 4.kolo – mlađe kategorije
Mlađi pioniri: Vodice – Junak 1:1
Pioniri: Junak – Imotski 15:0
Kadeti: Junak – Imotski 5:0
Juniori: Vodice – Junak 1:1