Najava sportskog vikenda: Derbi Cetinske krajine i malonogometna završnica

Početak mjeseca lipnja ispraznio je i sportska uzbuđenja ne terenima diljem Cetinske krajine. Ipak, na svoje će doći ljubitelji nogometa, subota je rezervirana za derbi Cetinske krajine u Sinju dok će nedjeljno večer biti u znaku završnice malonogometnog prvenstva…

Posljednje kolo u Sinj donosi derbi Cetinske krajine. Fantastična sezona za Junakom svoj je put završila s tugom i razočaranjem činjenicom kako Plavi neće u rang više. Ipak, nije to obeshrabrilo Sinjane koji, baš iz dišpeta, žele svoj trećeligaški put završiti na liderskoj poziciji s peharom u rukama.
Hrvace su u središnjem društvu, bez rezultatskog imperativa, s velikim razmišljanjima prema Kupu u kojemu ih u finalu očekuje dvoboj sa Solinom.
Croatia kod GOŠK-a, pobjeda Zmijavčane lansira na prvo mjesto dok bi svaki drugi rezultat, uz trobod Junaka u Sinju donio titulu Plavima.

Nedjelja će biti u znaku završnice malonogometnog prvenstva. U novoj će dvorani od 20 sati Torcida Kavana Otok igrati s Azrom Inel Sinj za titulu najboljeg. Majstorica je to za prvaka jer su obje momčadi slavile po jedanput u dosadašnja dva odigrana susreta.

Naredni će mjesec dana na svoje doći i svi zaljubljenici nogometa na Meljači jer od subote kreće prvenstvo, jubilarno deseto prezimena. Natjecanje će u subotu od 17 sati otvoriti Mandaci i Vukasovići.

Subota, 1. lipnja

Nogomet

Treća HNL-jug, 30. kolo:
17,30 h: Junak – Hrvace

Prvenstvo Brnaza:
17,00 h: Mandaci – Vukasovići
18,30 h: Do bure – Šabići

Nedjelja, 2. lipnja

Mali nogomet

UMN Sinj:
20,00 h: MNK Torcida Kavana Otok – MNK Azra Inel Sinj (majstorica za prvaka)

Nogomet

Prvenstvo Brnaza:
17,00 h: Ispod strane – Klarići
18,30 h: Livadari – Vučkovići