NAJAVA: U 2. KOLU JUNAK GOSTUJE KOD NERETVANCA

Nakon sva tri boda u prvom kolu kod Primorca sinjski Junak novu provjeru ima kao gost!
Sinjane će u drugom kolu na terenu Podvornica dočekati domaći Neretvanac!

Nakon furioznog preokreta u utakmici otvaranja nove sezone novi težak dvoboj očekuje Junakovce već u ovom kolu kada moraju ponovno biti u statusu gosta, a ovaj put u Opuzen!

Dosta pomlađena je domaća ekipa, a kako neslužbeno doznajemo imaju i dosta problema!
Bili smo svjedoci i u 1. kolu kada nisu doputovali u Hrvace zbog navodno zdravstvenih problema, no po pisanjima medija daleko od toga, a stvar je bila čak i o štrajku pojedinih igrača!
Mnogo je bilo tu „hladnih tuševa“ pred početak sezone, a jedan je i onaj kako ih je napustio dosadašnji trener Vučić, a momčad je samo par dana prije sezone preuzeo Mario Svaguša!

Iako međusobni ogledi idu duboko u korist domaćina jer od posljednje četiri utakmice Neretvanac je pobijedio u čak tri, a jedna je ostala izjednačeno – Junakovci u Opuzen idu prekinuti „crni niz“ prosječnosti!

Strateg Junaka Mirko Grabovac u ovom susretu moći će računati na Matu Čorića koji je s travnjaka izbijao zbog ozljede, a u sastavu neće biti novi igrač Kovačević koji je bolestan!
Ipak, ono što ne veseli je iznenadni odlazak Josipa Galića koji je redove Junaka zamijenio redovima Splita!

Kapetan Junaka Mario Mornar i Frane Vladislavić pred susret su kratko i jasno najavili kako će ova momčad na svaku utakmicu ići stopostotno!
Mornar: „Svaku utakmicu idemo na pobjedu! Nećemo se braniti niti kalkulirati! Svaku utakmicu ćemo pokušati uzeti sva tri boda pa što Bog da!“

Vladislavić: „Ova ekipa uvijek ide na pobjedu! Kroz pripreme sam vidio da možemo puno jer smo prava klapa i po meni smo možda jedni i od favorita za prvo mjesto! Idemo na pobjedu u Opuzen!“

 

Na kraju ponovimo, susret 2. kola 3. HNL Jug između Neretvanca iz Opuzena i sinjskog Junaka na rasporedu je ovu nedjelju, 3. rujna u 17:30 sati!