NAJVAŽNIJA UTAKMICA SEZONE, JUNAK DOČEKUJE KAŠTELANSKI VAL

Sinjski Junak će na svom terenu četiri kola prije kraja sezone imati još jedan težak ispit. Plavi će ugostiti „fenjeraša“ Vala iz Kaštel Starog koji je Sinjanima izravan konkurent za borbu opstanka…

„Alarm za uzbunu“ u taboru Sinjana je upaljen, pretposljednja pozicija i borba za svaki bod postala su sinjska svakodnevica, a posebno važan, pred sami finiš, bit će subotnji susret Junaka i Vala.

Momčad Vala iz Kaštel Starog od početka sezone nije oduševila, mnogo je promjena nastalo u prijelaznom roku između polusezona, momčad je svoj izgled „sunavrato“ okrenula, drugi dio počela s velikom većinom novih imena što se nije ispostavilo kao pravi „lijek na ranu“ kaštelanske prosječnosti iz prvog dijela sezone.
Dovoljno o situaciji iz Kaštela govori činjenica kako su tek „mizernih“ 11 bodova skupili u prvom dijelu pa je sve u svemu gledajući ova posljednja pozicija i jednostavno morala biti takva jer tako lošim rezultatima drukčije se nije moglo.

Junak nema vremena za gubljenje, vlak lakih dvoboja i bezbrižnih susreta odavno je otišao „iza planine“ pa je svaka utakmica od posljednje četiri kvalifikacijska. Istina, Sinjane raspored ne miluje pa ne uhvati li se puni plijen u Sinju već ove subote teško je očekivati bilo što drugo osim ranga niže jer poslije slijede dvoboji s Primorcem iz Stobreča, Splitom i Croatijom.

Do kraja sezone brojit će se svaki bod, svaki postignuti pogodak u svih trideset kola bit će „zlata vrijedan“, ali do kraja iste imamo čak šest međusobnih susreta ekipe „s dna“ točnije osmorice koji su u bodovnom rasponu od svega šest bodova.

Trener Grčić u sastavu neće moći računati na Marka Vukušića, a zanimljivo je kako u momčadi Vala izostat će dojučerašnji sinjski igrač, Mateo Baturina.

Sinjani su u prvom međusobnom dvoboju protiv ekipe Vala bili bolji minimalno u Kaštel Starom pa bi domaći teren trebao biti barem kolika-tolika olakotna okolnost što se sinjskog „tereta“ pred ovu utakmicu tiče.

U taboru Sinjana vlada dobro raspoloženje pred ovaj susret, a svi su složni u jednom „Idemo na pobjedu“.

I ovim putem pozivamo sve Sinjane, Maligane, ljubitelje Junaka da pohite u subotu na Gradski stadion i pomognu Plavima da dođu do nadasve važnih bodova.

Susret Junaka i Vala na rasporedu je ove subote, 28. travnja od 17 sati na Gradskom stadionu u Sinju.