Neprepoznatljivi Junak odigrao je drugi pripremni susret na pomoćnom stadionu Poljuda protiv kadeta Hajduka. Domaćini su pobijedili Sinjane rezultatom 1:0.
Podcijenjeni protivnik odradio je dobar ispit na svom terenu, a Sinjanima ne preostaje ništa drugo nego što prije zaboraviti utorak i okrenuti se novom susretu s Uskokom u subotu…

Od početka su Sinjani pritiskali, a s prvom postavom Junaka nije ni bilo realno drukčije očekivati s obzirom da su na suprotnoj strani bili kadeti Hajduka.
Najbolja prilika prvog dijela zbila se u 23. minuti kada Čorić puca volejom, ali nažalost malo iznad gola.
Ipak, nakon toga se budi i domaća momčad, stalno vrši pritisak po gol Sinjana, dva zicer pokušaja u pravim trenutcima branio je Labrović, ali u 43. minuti mreža je ipak popustila pa su kadeti Hajduka pred odlazak na poluvrijeme vodili s 1-0 pogotkom Nikla.

Na poluvremenu se promijenio cijeli sastav Junaka, a na terenu su priliku dobili igrači s manjom minutažom u prošlim sezonskim susretima te juniori sinjskog kluba.
I u nastavku su mlade snage splitskih “bilih” izgledale bolje na terenu uz vrlo lijepe individualne kretnje pojedinaca, ali bez prave prijetnje i mogućnosti povećanja rezultata.

Junak je drugu pripremnu utakmicu tako završio s porazom koji nije dobar pokazatelj pogleda u budućnosti za nastavak sezone. Ne preostaje ništa nego pogled zaokrenuti u potpunosti i najaviti još jedan susret u rubrici pripremnog pa bi tako Gradski stadion trebao ugostiti momčad Uskoka u subotu od 14:45 sati.