NEPREPOZNATLJIVI JUNAK BEZ ISPALJENOG METKA NA POLJUDU, KADETI HAJDUKA SLAVILI MINIMALNU POBJEDU

Neprepoznatljivi Junak odigrao je drugi pripremni susret na pomoćnom stadionu Poljuda protiv kadeta Hajduka. Domaćini su pobijedili Sinjane rezultatom 1:0.
Podcijenjeni protivnik odradio je dobar ispit na svom terenu, a Sinjanima ne preostaje ništa drugo nego što prije zaboraviti utorak i okrenuti se novom susretu s Uskokom u subotu…

Od početka su Sinjani pritiskali, a s prvom postavom Junaka nije ni bilo realno drukčije očekivati s obzirom da su na suprotnoj strani bili kadeti Hajduka.
Najbolja prilika prvog dijela zbila se u 23. minuti kada Čorić puca volejom, ali nažalost malo iznad gola.
Ipak, nakon toga se budi i domaća momčad, stalno vrši pritisak po gol Sinjana, dva zicer pokušaja u pravim trenutcima branio je Labrović, ali u 43. minuti mreža je ipak popustila pa su kadeti Hajduka pred odlazak na poluvrijeme vodili s 1-0 pogotkom Nikla.

Na poluvremenu se promijenio cijeli sastav Junaka, a na terenu su priliku dobili igrači s manjom minutažom u prošlim sezonskim susretima te juniori sinjskog kluba.
I u nastavku su mlade snage splitskih “bilih” izgledale bolje na terenu uz vrlo lijepe individualne kretnje pojedinaca, ali bez prave prijetnje i mogućnosti povećanja rezultata.

Junak je drugu pripremnu utakmicu tako završio s porazom koji nije dobar pokazatelj pogleda u budućnosti za nastavak sezone. Ne preostaje ništa nego pogled zaokrenuti u potpunosti i najaviti još jedan susret u rubrici pripremnog pa bi tako Gradski stadion trebao ugostiti momčad Uskoka u subotu od 14:45 sati.