NAJNOVIJE
  1. STOPOSTOTNI JUNAK U SINJU DOČEKUJE SPLITA, SUSRET PRVE I ZADNJE MOMČADI LIGE
  2. PONOVNO ODLIČNI REZULTATI U SVIM KATEGORIJAMA JUNAKA: ŠEST POBJEDA I JEDAN REMI IZ SEDAM ODIGRANIH UTAKMICA
  3. Junak na pogon Lea Andrića do punog plijena u Dubrovniku, Sinjani i dalje neznaju za poraz
  4. Junak kao prvoplasirani trećeligaš na teškom gostovanju kod GOŠK-a u Dubrovniku
  5. Junak fantastičnom predstavom nadvladao Croatiju, Sinjani i dalje drže vrh tablice

O Klubu

NK Junak Sinj je nogometni klub iz Sinja. Osnovan je 18.7.1916. te je na isti datum 2016. godine proslavio svoj stoti rođendan. Kroz bogatu povijest natjecao se u brojnim ligama, a jedan od glavnih događaja bio je ulazak u II saveznu ligu Jugoslavije 1971. godine. Brojna su svjedočanstva o tome ostala zabilježena, a više o Junakovoj povijesti možete pronaći na stranici “povijest”.

NK Junak trenutno se natječe u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Jug i sustavno se planira ulazak u viši rang.

Junak ima i brojne uspješne mlađe kategorije koje su svake godine u vrhu Dalmacije te se često kvalificiraju i na završnicu za ulazak u 1HNL gdje igraju s brojnim elitnim klubovima hrvatskog nogometa kojima vrlo dobro pariraju.

ŠTO NAS ČINI PONOSNIMA ?

ATMOSFERA

A1

Ugodna, prijateljska i opuštena atmosfera među svim akterima kolektiva.

NAVIJAČI

M2

Što je klub bez navijača? Vi ste naša druga polovica i naš dvanaesti igrač ♥

USPJESI

G1

NK Junak Sinj klub je bogate povijesti i bilježi brojne odlične rezultate i time se svrstava među najbolje klubove Dalmacije.

ŠKOLA NOGOMETA

KI2

Mlade nade među najboljima u Dalmaciji i šire!

CILJEVI NK JUNAK SINJ

  • Rast i razvoj mlađih kategorija te njihovo uključivanje u rad NK Junak Sinj napretkom i dolaskom do seniorske kategorije. Cilj je razviti jaku školu nogometa kao temelj stabilnosti kluba.
  • Financijski fair-play prema svim akterima kluba te međusobno poštivanje i stvaranje ugodne atmosfere među igračima i upravom.
  • Rezultati koji daju pozitivan trend ka ulasku u višu ligu. Težiti što boljemu dajući svoj maksimum i potpunu angažiranost.

Momčad NK Junaka pravi je spoj mladosti i iskustva. U prošloj sezoni s prosjekom od 22,3 godine bio je četvrta najmlađa momčad lige što se pokazalo kao pravi uspjeh!

[stm_addvertisment addvertisment_bg_img=”806″ addvertisment_logo=”806″ addvertisment_title=”Winter sale” addvertisment_sub_title=”Hurry uo whilst stock last!” addvertisment_btn_text=”Shop now” addvertisment_btn_link=”http://basketball.stylemixthemes.com/shop/”]