Omiš, Trilj i Sinj ujedinjeni za Ivana Omrčena

Piše: Josip Grčić

I ovoga će vikenda Cetinska krajina biti poprište humanosti i velike ljudskosti. Triljska i sinjska dvorana bit će u znaku susreta za Ivana Omrčena…

Koliko Cetinjani imaju veliko srce pokazali su prošle nedjelje kad je u akciji KK Cetina za bivšeg košarkaša Cetine i Alkara prikupljeno više od 42 tisuće kuna, ali akcije klubova s područja Cetinskog kraja i dalje ne posustaju.

Tako će u nedjelju malonogometni susret 1. malonogometne županijske lige između Trilja i Olmissuma biti humanitarnog karaktera, a prihod od svih ulaznica, koje su simbolične cijene (10 kuna), bit će za pomoć Ivanu.

Informaciju nam je potvrdio predsjednik MNK Trilj, Josip Šušnjara:

“Nakon što su to prošlog vikenda učinili košarkaši i naš malonogometni klub je došao na ideju da pomognemo našem sumještaninu. Poziv zato sve ljude da i ove nedjelje dođu u triljsku dvoranu i budu dio ove humane priče!”

Malonogometni susret između Trilja i omiškog Olmissuma kreće u nedjelju od 19 sati.

Istu humanu svrhu imat će i susret HT-Premijer lige u Sinju između Alkara i Šibenika. Na ulazu će biti postavljene kutije za donacije od gledatelja, a svojim prilozima će se pridružiti i Uprava sinjskog kluba te igrači.

Sinjski subotnji susret na rasporedu je od 17:30 sati.