PIONIRI JUNAKA POTPUNIM PREOKRETOM SVLADALI VRŠNJAKE RNK SPLIT

Pioniri Junaka nakon početka priprema odigrali su i pripremni susret pred nastavak sezone. Sinjani su odigrali odličnu utakmicu gdje su na Parku Mladeži napravili potpuni preokret i pobijedili domaćine – pionire RNK Splita…

Početak utakmice bio je s raspodjelom snaga i dominacijama s jedne i s druge strane sve dok u jednoj takvoj, na splitskoj strani, nisu domaćini poveli pogotkom Šakića. Nakon što im je pogodak dao „vjetar u leđa“ Splićani su i u nastavku imali jednu odličnu šansu koja kao da je bila okidač za odgovor sa sinjske strane – poravnanje rezultata u režiji Lišnića koji je oduzeo loptu po sredini terena, s nekoliko lijepih driblinga riješio se svojih čuvara i pogodio neobranjivo za izjednačen rezultat koji je ostao takav sve do poluvremena.

U drugom dijelu, iako posjed na strani pionira Splita, Junakovci su redali ozbiljnije prilike, bili u zicer šansama, a silna neslavna završnica došla je na naplatu potpunim preokretom koji je kreirao Kamber sličnim pogotkom kao i prvi za pionire Junaka.

Pioniri Junaka tako pod paskom trenera Marija Križanca nastavljaju sa pripremama, a po najava trenera odigrat će još nekoliko pripremnih susreta pred početak proljetnog dijela sezone koji za mlađe kategorije starta nešto kasnije od seniorske momčadi.