NAJNOVIJE
  1. JUNIORI I MLAĐI PIONIRI POBIJEDILI VODICE, SUSRETI KADETA I PIONIRA ODGOĐENI
  2. 19. KOLO MLAĐIH KATEGORIJA JUNAKA DONOSI DVOBOJE U SINJU I IMOTSKOM
  3. ZADAR U NEDJELJU POSTAJE “MALI SINJ”, UZ KOŠARKAŠKE ALKARA I NOGOMETAŠI JUNAKA NA GOSTOVANJU U DONATOVOM GRADU
  4. LAKŠE SE DIŠE U TABORU SINJANA, JUNAK NA DOMAĆEM TERENU NADIGRAO IMOTSKI
  5. JUNAK U UTORAK DOČEKUJE IMOTSKI, POBJEDA JE IMPERATIV

PIONIRI

LIGA: 1. HNL – SREDIŠTE SPLIT

TRENER: MARIO KRIŽANAC

SASTAV: GOLMANI: PETAR BEČKO, ROKO RANČIĆ, ANTONIO ZADRAVEC

IGRAČI: FILIP MARINOVIĆ, SLAVKO JUKIĆ, ROBERT BARAĆ, DAVID KAMBER, ŠTROLIGA JAKOV, LUKA BAŠIĆ, TONI KLARIĆ, DINO PAVIĆ, ANTONIO KLARIĆ, MARIN KAMBER, LUKA BOTICA, JURE BARAĆ, PETAR JUKIĆ, VINKO DŽIMBEG, IVAN LIŠNIĆ, KARLO MARASOVIĆ, FILIP DOLIĆ, MARINO ŠUŠNJARA, STANKO ŠUŠNJARA

Pioniri NK Junak igraju 1. HNL sa središtem u Splitu jer seniorska momčad nastupa u jednom od prve tri razine natjecanja!                                                                                      U sezoni 2017./2018. Sinjani će igrati u ligi s 16 klubova, a kroz 29 kola mlade nade Junaka borit će se s ekipama od Dubrovnika do Šibenika!                                                   Junakovi Pioniri pod vodstvom trenera Marija Križanca u prošloj sezoni završili su sa 59 bodova te zauzeli 4. mjesto na tablici, ispod pionira Solina, Splita i Adriatica!

Protekla sezona bila je u znaku juniora i kadeta kluba koji su na bili na pragu ulaska u rang više, a kao najljepši poklon svom klubu za stotu obljetnicu djelovanja!