NAJNOVIJE
  1. JUNAK REMIZIRAO S PRIMORCEM, SINJANI POBJEDU PROSULI U SUDAČKOJ NADOKNADI
  2. JUNAK KAO DOMAĆIN DOČEKUJE PRIMORAC IZ STOBREČA, SINJANI ŽELJNI NASTAVKA DOBROG NIZA
  3. SAŽETAK UTAKMICE IZMEĐU VALA I JUNAKA (11.11.2017.)
  4. TRENER JUNAKA MIRKO GRABOVAC: “MOMCIMA SVAKA ČAST! IDEMO DALJE!”
  5. JUNAK UZEO PUNI PLIJEN U KAŠTELIMA, VAL PAO U 20. MINUTI GOLOM GABRIĆA

PIONIRI

LIGA: 1. HNL – SREDIŠTE SPLIT

TRENER: MARIO KRIŽANAC

SASTAV: GOLMANI: PETAR BEČKO, ROKO RANČIĆ, ANTONIO ZADRAVEC

IGRAČI: FILIP MARINOVIĆ, SLAVKO JUKIĆ, ROBERT BARAĆ, DAVID KAMBER, ŠTROLIGA JAKOV, LUKA BAŠIĆ, TONI KLARIĆ, DINO PAVIĆ, ANTONIO KLARIĆ, MARIN KAMBER, LUKA BOTICA, JURE BARAĆ, PETAR JUKIĆ, VINKO DŽIMBEG, IVAN LIŠNIĆ, KARLO MARASOVIĆ, FILIP DOLIĆ, MARINO ŠUŠNJARA, STANKO ŠUŠNJARA

Pioniri NK Junak igraju 1. HNL sa središtem u Splitu jer seniorska momčad nastupa u jednom od prve tri razine natjecanja!                                                                                      U sezoni 2017./2018. Sinjani će igrati u ligi s 16 klubova, a kroz 29 kola mlade nade Junaka borit će se s ekipama od Dubrovnika do Šibenika!                                                   Junakovi Pioniri pod vodstvom trenera Marija Križanca u prošloj sezoni završili su sa 59 bodova te zauzeli 4. mjesto na tablici, ispod pionira Solina, Splita i Adriatica!

Protekla sezona bila je u znaku juniora i kadeta kluba koji su na bili na pragu ulaska u rang više, a kao najljepši poklon svom klubu za stotu obljetnicu djelovanja!