NAJNOVIJE
  1. MLAĐE KATEGORIJE – KOLO 8, POBJEDA KADETA I REMI PIONIRA
  2. GALERIJA: JADRAN LP 2:0 JUNAK
  3. IZJAVE TRENERA NAKON UTAKMICE JADRAN LP 2:0 JUNAK
  4. JADRAN UZEO SVA TRI BODA, JUNAK PORAŽEN USPRKOS DOBROJ IGRI
  5. JADRAN UZEO SVA TRI BODA, JUNAK PORAŽEN USPRKOS DOBROJ IGRI

Alen BIKIĆ

placeholder
190
Nationality
cro Hrvatska
Position
Vratar
Height
190
Weight
74
Current Team
NK Junak Sinj
Past Teams
NK Hrvace

O IGRAČU

Alen Bikić mladi je golman Junaka!
Ovaj 18-godišnjak svoj put nogometaša počeo je u NK Hrvace i NK Glavice, a svoje prve minute kao igrač trećeligaš postigao je u Junaku!

INTERVJU

Alen Bikić, 17-godišnji golman sinjskog Junaka priliku za nastup u seniorskoj momčadi dobio je nakon ozljede glavnog golmana Tomića i nakon toga Labrovića, a do sada nije primio gola u 130 minuta igre. Debitantski nastuo zabilježio je na Blato kada je odigrao 40 minuta i sačuvao mrežu, a lopti nije dao u gol ni u narednoj utakmici protiv OSK-a. Stoga smo odlučili kontaktirati Alena, a on je pristao na razgovor koji u nastavku i donosimo.

Kao što nam je već u prethodnom razgovoru Vuleta naglasio, ove godine neki juniori su dobili priliku za trening sa seniorima, a među njima se našao i Alen Bikić. Evo što on kaže na to: “Nekoliko juniora dobilo je šansu u seniorima, a među njima sam bio i ja. Odradio sam prvi dio sa juniorima te na početku druge sezone me je pozvao trener Dragutin Ćelić da odradim pripreme s njima. Tu sam se dobro snašao i odigrao sve pripremne utakmice.”
Upitali smo ga i kako mu je sada kod novog trenera Grabovca, ali i kakav je odnos sa suigračima. O treneru Grabovcu je rekao: “Novi trener Mirko Grabovac je jako iskusan i dobar trener, zadržao me u seniorima te sam dobio svoju priliku na Korčuli gdje nisam primio pogodak, a taj niz se nastavio i u Otoku.”
O suigračima je rekao sve najbolje, a posebno je istaknuo starije i iskusnije igrače:
“U Junaku ima jako iskusnih igrača kao što su Jure Gale, Mario Mornar te naše najnovije pojačanje Drago Gabrić.”
Pozvao je Bikić i navijače da ih podrže u sutrašnjoj utakmici protiv Zmaja iz Makarske naglasivši njihovu ulogu u cjelokupnom prvenstvu: “Pozivam sve navijače jer oni su naš dvanaesti igrač i bit će nam velika podrška u borbi za opstanak.”
Za kraj smo ga upitali kakva je atmosfera u klubu pred sam kraj prvenstva i da li je cilj samo i isključivo opstanak ili se ide prema sredini tablice:
“Svi igrači su jako motivirani pred sam kraj sezone i željni su pobjede tako da se nadam da cemo doći na sredinu tablice.”
Našim Junacima želimo svu sreću u sutrašnjoj utakmici i nadamo se pobjedi i nova 3 boda u borbi za opstanak i borbi za prestiž na tablici. Stiže makarski Zmaj, donedavni fenjeraš koji se dosta pojačao. Sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica, a kao što je i Bikić rekao o navijačima: “Bit će nam velika podrška u borbi za opstanak.”