Pobjeda mlađih pionira, kadeta i pionira Junaka, juniori poraženi kod Solina

Piše: Josip Grčić

Svoje ligaške obveze proteklog su vikenda imale i mlađe kategorije Junaka. Mlađi pioniri, kadeti i pioniri su upisali pobjede dok su se iz Solina jedini bez plijena vratili juniori…

Kardoš poentirao dvaput i donio slavlje

Mlađi pioniri Junaka došli su do pobjede protiv vršnjaka iz Solina. Sinjani su poveli preko Kardoša da bi svega nekoliko minutu prije kraja poluvremena i sami sebi “namjestili” gol nakon nesporazuma vratara i stopera. Onaj pobjedonosni gol zbio se sredinom drugog poluvremena kad je opet za Junak zabio Kardoš i donio slavlje mlađim pionirima i treneru Ivanu Medvidu za 2. mjesto tablice.
U 16. kolu Junakovci su domaćini Zmaju iz Makarske.

Pioniri bez problema do novih bodova

Junakovi pioniri su bili bolji od svojih vršnjaka iz Omladinca. Mrežu gostiju je načeo Niko Rančić u 19. minuti, a nekoliko minuta prije kraja je potpis na sinjsku pobjedu potpisao Balajić.
U idućem, 20. kolu, pioniri gostuju kod Primorca iz Biograda.

Eurogol Žižića-Guše vrijedan pobjede kadeta

Pod vodstvom trenera Zlatka Runje kadeti su pobijedili kadete Omladinca. Spektakulano je mrežu vršnjaka proparao Denis Žižić-Gušo s 20-tak metara u 41. minuti, a konačan rezultat je tek nekoliko minuta prije kraja postavio Barać.
U narednom kolu kadeti, kao pioniri, gostuju kod Primorca.

Juniori s podosta ozljeda “praznih džepova”

Juniori desetkovani ozljedama s gostovanja u Solinu vraćaju se bez bodova. Iako su Sinjani odolijevali odlično početnom pristiku domaćina već je 3:0 na poluvremenu pokazalo tko će se na kraju veseliti.
Iako je Vučković donio nadu u preokret ipak je “kasno buđenje” bilo presudno pa je do kraja Solin postavio i konačnih 4:1.
U idućem kolu juniori u Sinju dočekuju vršnjake makarskog Zmaja.

Rezultati:
15. kolo
MLAĐI PIONIRI: Solin – Junak 1:2 (1:1)
JUNIORI: Solin – Junak 4:1 (3:0)
20. kolo
PIONIRI: Junak – Omladinac 2:0 (1:0)
KADETI: Junak – Omladinac 2:0 (0:0)