Robert Jandrek novi igrač slovenskog Krškog

Autor: Josip Grčić

Robert Jandrek bivši je igrač Junaka. Sinjski ofenzivac u polusezoni pojačat će redove slovenskog prvoligaša Krškog…

Robert Jandrek pronašao je novo nogometno odredište – slovenskog prvoligaša Krško. Sinjanin je u prvom dijelu sezone igrao za Junak i u 999 minuta na terenu upisao 6 pogodaka i tako bio jedan od “pokretnih motora” sinjske momčadi.

Uz Jandreka je u redovima slovenskog prvoligaša, koji je trenutno na posljednjoj poziciji lige, još jedan Sinjanin – Ante Vukušić. Jandrek i Vukušić sa suigračima trebali bi osigurati opstanak ovom klubu u najelitnijem slovenskom natjecanju.

Odmah nakon vijesti o pronalasku novog kluba teleefonski putem dobili smo Jandreka koji nam je rekao:

“U životu uvijek trebati gledati budućnost i uvijek težiti za napretkom. Ovo je moj korak naprijed i tako je pala odluka da odem u Sloveniju. Ovo je za mene jedan jako veliki izazov!”

Zahvalu za polusezonu provedenu u sinjskom klubu Jandreku je poslao i predsjednik sinjskog trećeligaša, Dujo Maleš:

“Hvala našem Robertu za polusezonu u Junaku jer je, uz sve naše igrače, i on bio velika karika za osiguravanje naslova jesenskog prvaka!”

Nije niti Jandrek krio zadovoljstvo što je igrao ponovno za svoj matični klub:

“Sigurno je osjećaj neopisiv vratiti se kući nakon tri godine i pomoći svom klubu u naslovu jesenskog prvaka. Junaku želim svu sreću i dalje, bit ću, kao i uvijek, sinjski navijač, a na poseban način hvala predsjedniku Junaka, kapetanu i treneru, svim suigračima, ali i prekrasnoj publici!”

Pomalo je ova vijest i očekivana s obzirom na dobre partije Jandreka u dresu Junaka, a po neslužbenim informacijama na izlaznim vratima je i golgeter lige, Petar Bašić-Šiško. Predsjednik Junaka potvrdio je kako se razmišlja o nekoliko pojačanja za drugi dio trećeligaške sezone koja kreće 23. veljače.