Rukometašice Sinja bolje od Makarske, slijedi Kup s Osijekom

Piše: Josip Grčić

Rukometašice Sinja bez većih su problema došle do novih bodova na domaćem terenu. Ovoga puta uspješnije su bile od kolegica iz Makarske…

11. kolo 2. HRL-jug
Sinj – Makarska 30:17 (14:11)

Susret igran u dvorani `Ivica Glavan – Ićo´ tek je u početnim minutama imao notu neizvjesnosti činjenicom kako je zbog nadolazećeg Državnog prvenstvo kadetkinja od starta trener Borozan dao priliku mladim igračicama za dokazivanje, a iako je i to dobro funkcioniralo rezultatska razlika kreirala se ulazom iskusnijih igračica.

Nisu posustale domaće rukometašice u nastavku, bez prilike za kreiranje možebitnog čuda su ostavile Makaranke i na kraju i više no zasluženo slavili konačnih +13, koliko je pokazivao semafor nakon 60 minuta igre (30:17).

Debitantica na vratima sinjske momčadi bila je Ana Ugrin koja je uspješno odradila cijeli susret s tek 14 godina života i svojim obranama se prometnula u igračicu cijele utakmice.

U srijedu će rukometna javnost u Sinju biti svjedok osmine finala Kupa kada u goste domaćim rukometašicama dolaze rukometašice Osijeka. Susret se igra od 17 sati, a nešto više o njemu u narednim danima uz poziv da budete dio ove lijepe sportske priče u sezoni za pamćenje koja je za sinjskom družinom.