Šibenik minimalno bolji od Junaka, Bašić-Šiško i dalje u sinjskom klubu

Autor: Josip Grčić / Foto: NK Šibenik

Junak je u drugom pripremnom susretu poražen od Šibenika u Šibeniku, a svakako dobra vijest za sve simpatizere i navijače Junaka povratak je golgetera lige, Petra Bašića-Šiške u redove sinjskog kluba…

I drugi pripremni susret Junak je završio s porazom, ali s itekako svjetlim vizirima prema budućnosti jer su na suprotnoj strani Plavima bila dva drugoligaša – prvo druga momčad Hajduka, a danas i Šibenik.

Bez pogodaka je završeno prvo poluvrijeme da bi odlučujući trenutak utakmice stigao u 63. minuti kada je pogodio Lokin za konačnih 1:0 kluba sa Šubićevca u utakmici u kojoj su svi igrači dobili priliku pod budnim okom trenera Stipe Grčića i pomoćnog trenera Daria Sablića.

Ono što veseli sve navijače Junaka jest i činjenica kako je nakon kratke priče u drugoj momčadi Dinama svoj nogometni put najbolji strijelac trećeligaškog natjecanja, Petar Bašić-Šiško, do kraja sezone odlučio i dalje nastaviti u lideru Junaku što je još jedna “kap u moru” lijepih stvari u sinjskom klubu koji očigledno ne želi prepustiti vodeću poziciju tako lako niti do kraja sezone.

Ono što je potvrđeno jest i kako će još dvije pripremne utakmice narednog tjedna imati Junak. U utorak će snage odmjeriti s otočkim OSK-om dok će u subotu zaigrati i sa susjednim Hrvacama.