Solin drugi ispitivač Junaka pred novu sezonu, susret u petak u Sinju

Junak će ovoga petka odigrati još jedan pripremni susret pred novu sezonu. Nakon što je prvi odigran s Kamenom u prošlu subotu novi ispit Sinjani će imati s drugoligašom Solinom…

U prvom pripremnom susretu Kamen je bio bolji od Junaka s dva pogotka iza vratara Kragića koji je na probi u sinjskom klubu, a iako s boljim prilika ostali su Sinjani bez pobjede u prvom odmjeravanju snaga pred novu sezonu.

Gradski stadion u Sinju tako će ovog petka ugostiti drugoligaša Solin koji je krenuo ranije s pripremama, ali će za razliku od sinjskog kluba zaigrati u podosta izmijenjenom sastavu nego prošle godine. Novo ime na klupi je trener za narednu sezonu – Mladen Jurić, a u klubu „s Jadra“ bilježi se i veliki popis imena u rubrici dolazaka i odlazaka. Tako je klub napustio bočni Ivan Žižić, ofenzivac Baldo Cicijelj, Anđelo Svalina, Goran Gruica, Mario Batinić, Antonio Leko i Damir Ćavar dok su svoje mjesto u Solinu ove sezone našla čak petorica prošlogodišnjih igrača terena treće lige – ponajbolji stoper lige, Josip Bauk koji je prošle sezone igrao u Baškoj Vodi kod Uranije, a iz susjednih Hrvaca je „solinsko državljanstvo“ dobio i vratar Antonio Guć, veznjaci Ivan Prskalo iz Imotskog, Mislav Pezo iz kaštelanskog Vala i još jedan veznjak iz Zmaja – Jerko Šeparović da bi iz Hajduka II u Solin došao još jedan vezni igrač – Mario Ćurić.

Nisu se samo pojačali Solinjani što se igračkog kadra tiče već se još jedna lijepa priča bilježi s terena pokraj Jadra jer će u novu sezonu igrači ovog drugoligaša u nove pobjede s novom himnom u izvedbi Johnnya Gitare naziva „Ja volin Solin“.

Susret Junaka i Solina na rasporedu je u petak, 27. srpnja od 18 sati na sinjskom Gradskom stadionu.