STIPE GRČIĆ PROZIVKOM POVEO JUNAKOVCE U DRUGI DIO SEZONE

Prozivku pred drugi dio sezone obavili su nogometaši sinjskog Junaka. Njih 26 pod paskom Stipe Grčića krenuli su s pripremama nakon blagdana koji je klupu, barem privremeno preuzeo, nakon odlaska trenera Mirka Grabovca. 
Uz Grčića prozivci su prisustvovali i pomoćnici Slaven Lakić i novi kondicijski trener Drago Horvat!

Junak je u prijelaznom roku ostao bez trenera Mirka Grabovca koji je otišao u Singapur, a redove je napustio i Drago Gabrić sinjski klub tako zamijenivši RNK Split.
Ime koje je upisano u knjigu dolazaka je iz susjednih Hrvaca – Marko Vukušić.
U međuvremenu je Junak ostao i bez predsjednika, a nova skupština za izbor novoga zakazana je već ove srijede u 18 sati pa bi nova uprava na čelu s novim predsjednikom trebali odlučiti i o novom imenu na klupi sinjskog kluba. Spekulacija o novom imenu ima, ali službenih zasad ne pa nam ne preostaje nego čekati srijedu.

Na početku prozivke okupljenim igračima obratio se još aktualni predsjednik Ivica Knezović koji je uputio riječi zahvale svima, a puno sreće u nastavku poželio je i tajnik kluba, Dušan Romac.

Junak je odradio prosječnu jesen s puno lijepih i loših trenutaka, a Sinjani su mnogo puta bili zakinuti od strane sudaca. Nakon 15. kola Junak se smjestio na 11. poziciju, s prosječnom bodovnom zalihom, ali nikako ne i dovoljnom za lagodan put kroz trećeligaške proljetne obveze jer zadnji klub koji ispada u ligi zaostaje tek pet bodova od Sinjana.

Sinjska momčad u prva će tri kola dva puta biti domaćin, Primorcu iz Biograda i Neretvancu, dok će treće kolo nastavka gostovati u Makarskoj kod Zmaja, a svaki novi bod bit će vrijedan “zlata” po Sinjane tako nadomještajući slab početak sezone te buđenje tek pred kraj!

Ono što se zamjeralo klubu bio je izostanak domaće snage, ali momčadi ovoga puta su priključeni i mladi igrači juniorskog uzrasta pa barem za budućnost kluba brige nema.

Popis igrača prisutnih na prozivci:
Labrović, Vardić, Poljak, Šentija L., Župić, Domazet, Romac, Križanac, Vuleta, Botica, Vukušić, Mornar, Puljić, Poljak, Tokić, Čorić, Sunara, Jukić, Buljan, Modrić, Šentija B., Domjanović, Ćaleta, Mateljan, Ćurković, Liović.
Stoper Bandalo i vratar Bilandžić opravdano su bili odsutni.