FOTO: STOPOSTOTAN UČINAK MLAĐIH KATEGORIJA – OSTVARENE SVE POBJEDE

Ove subote, 29.3.2018.g, naše mlađe kategorije ostvarile su izniman rezultat te iz 4 utakmice uzeli svih 12 bodova što ovo kolo čini jednim od najuspješnijih, a stopostotan učinak zasigurno veseli.

Mlađi pioniri i juniori svoje utakmice su odigrali u Sinju protiv Jadrana LP i oboje slavili s lijepih 3:0. Naša ekipa je popratila zbivanja na Gradskom stadionu te u subotu u sklopu Junak TV-a, nakon utakmice seniora u Unešiću, donosimo golove s ovih utakmica.

Mlađi pioniri, pod vodstvom trenera Ivana Punoša, imali su terensku inicijativu i gosti skoro uopće nisu zapucali na gol. Međutim, nakon uvodnih 20-ak minuta utakmice gdje su se snage opipavale, naši mlađi pioniri se bude i napokon koriste brojne prilike koje su imali i do kraja susreta osiguravaju pobjedu od 3 gola razlike za nova 3 boda na njihovom kontu. Juniori trenera Slavena Lakića također su imali terensku inicijativu iako je na drugoj strani bio bodovno jednak suparnik. Nakon velike pobjede u Solinu i ove današnje protiv Jadrana juniori su ušli u pozitivnu seriju od nekoliko pobjeda i nadamo se da će se tako i nastaviti.

Za to vrijeme u Imotskom su utakmice odigrali pioniri i kadeti pod vodstvom trenera Marija Križanca i Zlatka Runje koji su bez većih problema ostvarili velike pobjede. Prvi su igrali pioniri koji su slavili rezultatom 0:5, a nakon njih su nastupili i naši kadeti koji su upisali pobjedu od 1:5.

Rezultati:
Mlađi pioniri: Junak – Jadran LP 3:0
Pioniri: Imotski – Junak 0:5
Kadeti: Imotski – Junak 1:5
Juniori: Junak – Jadran LP 3:0

 

GALERIJA: