Triljski malonogometaši “u sridu”: za Ivana Omrčena prikupljeno 6 tisuća kuna

Piše: Josip Grčić

Triljani su još jednom pokazali koliko veliko srce imaju prema najpotrebitijima. Humana gesta, koju je pokrenuo MNK Trilj, rezultirala je s prikupljenih 6 tisuća kuna za sumještanina Ivana Omrčena…

Triljska školska dvorana ponovno je postala poprište ljudske humanosti i suosjećanja za Ivana Omrčena, teško oboljelog košarkaša Cetine i Alkara.
Triljski malonogometaši tako su odlučili kako će, na regularnoj utakmici 14. kola 1. malonogometne lige, sredstva od prodanih ulaznica i donacija namjeniti svom sumještaninu.

Iako su na kraju u uzbudljivoj utakmici slavili članovi kluba Olmissum iz Omiša u prvi plan je stigla priča o prikupljenih, ukupno 6 tisuća kuna za Ivana.

Nikoga u triljskoj dvorani nije ostavila ravnodušnim Ivanova poruka koju je pročitala voditeljica prekrasne večeri za pamćenje prije samog susreta:

Imate srce kao kuća. Vašoj humanosti nema kraja. Hvala momcima i mojoj dragoj publici jer ste kao jedan svi stali uz mene, a to mi i jako puno znači. Svi ste upoznati s mojom situacijom, ali idemo dalje – boriti se. Ovu utakmicu koju ste vi posvetili meni ja isto tako želim posvetiti svim dragim osoba koje su mi puno značile u ovoj godini – mojoj rodici Ani Blažević koja je u Njemačkoj, a bila mi je zvijezda vodilja i duša od čovika jer kad mi je bilo najteže znala je pričati sa mnom noćima ili sjesti na avion između dvije smjene kako bi me vidjela pet minuta. Hvala ti rode moj, volim te!
Druga osoba je moja Triljanka koja je duša ove dvorane Kata Šušnjara koju želimo vidjeti gdje joj je i mjesto! Na kraju, još jednom HVALA VAM SVIMA!

Svakako lijepo i za svaku pohvalu jest za pocrtati kako je malonogometnom klubu iz Trilja ovo već šesta humanitarna utakmica – u tri navrata pomagali su nedavno preminulom Košućaninu Siniši Zubcu dok je njihovo veliko srce osjetila i obitelj Vuko te dječak Luka Buljan iz Sinja.