U NEDJELJU KREĆE NASTAVAK SEZONE MLAĐIH KATEGORIJA

Nakon što su nam pripremni dio opisali treneri pionira i kadeta, porazgovarali smo i sa Slavenom Lakićem, trenerom juniora koji nam se osvrnuo na njihov pripremni period:

“Iza nas je 6 tjedana priprema. Nekolicina izlaznih juniora je priključena prvoj ekipi dok neki treniraju sa seniorima povremeno. Istovremeno smo po dogovoru u juniore priključili kadete Bitunjca i Kekeza.
Što se samog rada tiče nismo napravili sve planirano jer je većinu vremena bilo kišno vrijeme tako da smo ostali bez par dogovorenih prijateljskih utakmica te smo se istom prilagođavali u hodu (iz istih razloga je upitno sutrašnje kolo u Opuzenu)! Također su nas dosta poremetile i prehlade i gripe što je dodatno iscrpilo određene igrače.
Ništa, pohvalio bi momke na pristupu i idemo raditi dalje, imamo još puno prostora za napredak.”

Nedugo nakon toga saznali smo da su utakmice mlađih pionira i juniora, koje su se sutra trebale odigrati u Opuzenu protiv Neretvanca, odgođene zbog loših vremenskih uvjeta.

Sutra bi svoje utakmice trebali odigrati pioniri i kadeti, a s obzirom na najavljeni snijeg i te utakmice su pod velikim upitnikom. Uskoro više o svemu.