Županijske lige: Trilju bod, ostalima porazi

Piše: Josip Grčić

Cetinski predstavnici u županijskim ligama neće po dobromu pamtiti subotu za nama. Tek su bod na gostovanju kod Adriatica osvojili nogometaši Trilja dok su svi ostali bili “praznih džepova”…

Zmaj (M) – OSK 6:1
Jedan od najtežih poraza u zadnje vrijeme doživjeli su nogometaši OSK-a na gostovanju kod Zmaja u Makarskoj. Pola duzine pogodaka završilo je iza otočkog vratara Vladove koji je upisao premijernu utakmicu na golu, ali se svojim obranama tokom cijele utakmice prometnuo u najboljeg pojedinca.
Jedini pogodak na utakmici postigao je Marko Bašić iz dosuđenog kaznenog udarca.

Adriatic – Trilj 1:1
U izravnom dvoboju dna tablice drugog županijskog ranga podjela bodova u Dugopolju.
Već su u 15. minuti domaći nogometaši došli do prednosti, ali šest minuta prije kraja koncentriran je bio Luka Kurtović-Vileta i donio remi Trilju koji i dalje zauzima pretposljednju poziciju lige.

Čaporice – Jadran (S) 2:3
Pobjedu iz Trilja nose Supetrani koji su u rastrganoj utakmici po teškom terenu na kraju slavili rezultatom 2:3. Za Čaporičane su zabijali Jure Bartulović i Ivan Zebić.

Mračaj – Tekstilac 2:1
Nogometaši Tekstilca porazom kod Mračaja su se oprostili od borbe za čelnu pozicije drugog županijskog nogometnog razreda. Dvostruku prednost imali su domaćini da bi u 65. minuti Ivan Milanović Litre ublažio poraz Sinjanima.

U idućem kolu OSK ponovno ide u goste, ovoga puta Valu, Tekstilac ide na noge Adriaticu, Čaporice Trogiru dok će Trilj biti domaćin Vrlici.